Tamashi Uncategorized Yuji Suzuki – fost jucător de volei din Japonia care a jucat ca centru

Yuji Suzuki – fost jucător de volei din Japonia care a jucat ca centru


O serie de redacție au fost criticate pentru că nu își pot face treaba în mod corespunzător din cauza lipsei de inspirație. Autorul a decis să folosească timpul pe care îl câștigase deja ca jucător de volei și să-l pună în scris. „Mi-ar plăcea ca scrisul meu să fie mai inspirat, mai inspirator”.

Yuji Suzuki (deseori poreclit de fani ca ユヒー, sau „Yūji” în japoneză) este un fost jucător de volei din Japonia. A fost membru al echipei naționale de volei masculin a Japoniei din 1970 până în 1980 și deține recordurile pentru cele mai multe jocuri consecutive jucate cu echipa națională la 819:

Articolele au fost scrise de însuși Yuji Suzuki și au fost publicate pe site-ul său oficial. Niciuna dintre ele nu a fost publicată de vreun canal de știri important.

Yuji Suzuki a fost un jucător de volei de mare succes în Japonia. Și-a început cariera ca jucător de liceu și apoi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din țară. Cu toate acestea, a fost forțat să se pensioneze la vârsta de 27 de ani din cauza unor probleme de sănătate. În acel moment, el lucra pentru o companie nou-nouț, numită VeMon Ltd.

Yuji Suzuki, care s-a născut într-un mic sat de pescari din Japonia, fără frați sau surori, a fost cel mai mic dintre cei opt copii. La doi ani, a fost transferat la un orfelinat și a petrecut acolo trei ani. Ulterior s-a alăturat unei echipe de volei care a câștigat atât campionatele naționale de juniori, cât și de seniori. S-a alăturat apoi echipei profesioniste (acum numită WebAide) și a câștigat trei campionate consecutive din All-Japan. Apoi s-a retras din volei la vârsta de 33 de ani – dar doar pentru că dorea să poată experimenta lucruri precum viața în străinătate, putând să lucreze în continuare ca sportiv profesionist.

Yuji Suzuki a fost primul jucător care a câștigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale de volei, la vârsta de 21 de ani. A fost și cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Japonia la acea vreme. Și-a încheiat cariera la Universitatea Nagoya, unde a fost și student și a fost membru al echipei lor de volei.

Yuji Suzuki a fost un jucător unic în țara sa. A crescut la o fermă cu tatăl său și cei trei frați. La vârsta de patru ani, Yuji a fost separat de familia sa. A început să joace volei la școală și la 17 ani a intrat în echipa națională. După ce s-a retras în 1994, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți sportivi și sportivi ai Japoniei.

De asemenea, este foarte faimos în Japonia ca o persoană care a fost bolnavă de mult timp, dar a continuat energic să joace volei fără niciun simptom – până la pensionare la vârsta de 27 de ani. De aceea îi spunem „Yuji” în loc de „Mr”. sau „Doctor”. Ar putea fi înțeles dacă te gândești la asta așa: domnul Suzuki nu avea simptome, așa că nu putea fi numit „domnul” degeaba, nu? (Această parte a fost scrisă de însuși Dr. Suzuki!) Motivul pentru care Yuji nu a avut simptome este că sistemul său imunitar nu a fost capabil să lupte împotriva vreunei boli, deoarece avea un flux sanguin foarte mic.

Related Posts